A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

hírek, aktuálisok

2019. november 20. szerda, 13:14

A ZTE ellen lehet folytatni a hazai veretlenségi sorozatot

Hazai pályán játszik sorozatban három bajnoki meccset a következő hetekben a KTE-Duna Aszfalt együttese. Ennek első állomása a Zalakerámia ZTE KK ellen lesz pénteken. A ponterős vendégek ellen a védekezés lesz majd kulcsfontosságú.

+ Tovább

2019. november 20. szerda, 12:16

Váradi Kornél: Sok munkára és alázatra van szükség

Tíz meccsből hetet megnyertek az NBI/B-ben a KTE-Duna Aszfalt fiataljai. Váradi Kornél vezetőedzőt kérdeztük, hogyan értékeli a szezon eddigi teljesítményét, és mit vár a folytatástól.

+ Tovább

2019. november 19. kedd, 16:22

Djurasovic: Sokat köszönhetünk a szurkolóknak!

A bosnyák játékos korábban több országban (Németország, Franciaország, Szerbia) is játszott, hazánkban viszont ez az első szezonja. A bajnokság elején elszenvedett sérülése már a múlté, és azon dolgozik, hogy minél több győzelemmel köszönhessék meg csapattársaival a szurkolók biztatását!

+ Tovább

2019. november 18. hétfő, 07:54

NBI/B: Visszavágtak a fiatalok a Hepp Kupában elszenvedett vereségért

A hétközi, Újpest MT elleni vereség után vasárnap a Mercedes Benz Sport Akadémián lépett pályára a bajnokság folytatásában az NBI/B zöld-csoportjában a KTE-Duna Aszfalt fiatalokból álló együttese. Vendégük a Vásárhelyi Kosársuli volt, amely korábban szoros meccsen búcsúztatta őket a Hepp Kupa-sorozatból.

+ Tovább

2019. november 16. szombat, 19:37

Nem bírtunk a Debrecennel

Zsinórban ötödik győzelmének reményében lépett pályára szombaton Debrecenben a KTE-Duna Aszfalt. A második és harmadik negyed pontszegénysége okozta végül a kecskemétiek vesztét, így nem sikerült folytatni a sikersorozatot.

+ Tovább

2019. november 15. péntek, 09:08

Debrecenben lehet folytatni a győzelmi sorozatot

Immár négy győzelmet jegyezhet a neve mellett zsinórban a KTE-Duna Aszfalt, és az ötödik a cívisvárosban lehet meg szombaton. A 18:00 órakor rajtoló bajnoki összecsapáson azonban rettentő nehéz dolga lesz Forray Gábor tanítványainak, hiszen a DEAC hazai pályán ebben a szezonban még csak egyszer kapott ki, akkor is csak egyetlen ponttal az Atomerőmű SE ellen.

+ Tovább

2019. november 12. kedd, 07:49

Nagy sikerrel folytatódott a Családi Kosár

Hétfő esténként egyre több kisgyerek érkezik szüleivel a Mercedes-Benz Sport Akadémiára, hogy részt vegyen Ivkovicné Béres Tímea, a Kosárlabda Akadémia vezetője által indított Családi Kosár edzésén.

+ Tovább

2019. november 11. hétfő, 07:13

NBI/B: Már közel a dobogó

Az A-csoportos felnőtt csapat pénteki győzelme után vasárnap a fiatalokból álló együttes lépett pályára az NBI/B-s bajnokságban. Váradi Kornél tanítványai okulva a Hepp Kupában elszenvedett vereségből, ezúttal a maguk javára tudták fordítani a szoros összecsapást a Békés ellen.

+ Tovább

2019. november 09. szombat, 12:08

Összefogással a hírös koraszülöttekért

Szombaton délelőtt a Mercedes-Benz Sport Akadémián tartották a koraszülött virágegyetemet dr. Kelemen Edit és kollégái.

+ Tovább

2019. november 08. péntek, 20:26

A Körmend skalpját is begyűjtöttük

Zsinórban három győzelmet számlálhatott a KTE-Duna Aszfalt alakulata az Egis Körmend elleni rangadó előtt. Ennek megfelelően remek hangulatban indult az összecsapás, megteltek a lelátók a kezdésre. A végén aztán a negyediknek örülhettek a szurkolók, nem is akármilyen meccset követően...

+ Tovább
Még több hír