Nagykarácsony sorsjegy

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Tanulságos meccs az Alba ellen

2019. szeptember 03. kedd
 

Forray Gábor azt mondta, vannak olyan periódusok, amelyekre építeni lehet.

KTE-Duna Aszfalt – Alba Fehérvár 73-90 (19-26, 14-23, 25-18, 15-23)

KTE: Williams 11, Wittmann 8/6, Djeraszimovics 12/6, Dzeletovics 8, Karahodzsics 11. Csere: Vukcsevics 9/6, Révész 9, Molnár -, Lewis -, Kucsera 5.

Alba: Smith 24/15, McDuffie 18/6, Csorvási 6, Gutyon 14/9, Awogbemi 5, Keller I. 6/6, Molnár 10, Takács Ma. -, Ljubicic 7/3, Takács Mi. -.

A KTE-Duna Aszfalt kedden este az Alba Fehérvár ellen játszott edzőmérkőzést a Messzi István Sportcsarnokban. A 41%-os pontossággal triplázó Alba 90-73-ra nyerte meg a találkozót. Pénteken újra összecsapnak egymással a felek, ezúttal már Székesfehérváron.

 

Forray Gábor: - Hasznos és tanulságos mérkőzést játszottunk az Albával. Azt látni kell, hogy a két új játékosunk beillesztése nem megy egyik pillanatról a másikra, mindössze három edzéssel a lábukban játszottak. Számunkra fontos, hogy van egy kialakult rendszerünk, amihez elengedhetetlen az, hogy együtt dolgozzon minden pályán lévő ember. A meccs összes szakaszában érthető módon ez nem működött, a jól védekező Alba pedig előnyt épített ki. Nagyon pozitív, hogy amikor a taktikai utasításokat betartva játszottunk, akkor jó teljesítményt produkáltunk, ezzel pedig elégedett voltam. Az első félidőben mutatott játékunk viszont arra enged következtetni, hogy még rengeteg munka vár ránk. Bebizonyosodott, hogy mi nem gondolkodhatunk abban, hogy egyvalaki nyerje meg a mérkőzést, mert akkor az fog történni, mint az első félidőben. Miután az új játékosok megértették azt, hogy miről is van szó, nagyon jól alkalmazkodtak. Vereséget szenvedtünk, de ez ilyenkor másodlagos. Gratulálok az Albának, amely jól játszott és jó százalékkal dobott, nekünk pedig a bizonyos periódusokban mutatott játékunkra kell építeni.