Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Plézer győzelemmel térne haza Paksról

2019. május 10. péntek
 

A KTE-Duna Aszfalt tizenkilenc esztendős játékosa különleges érzésekkel várja az ASE elleni derbit.

Atomerőmű SE – KTE-Duna Aszfalt

Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szombat, 19:00

Játékvezetők: Kapitány Gellért, Praksch Péter, Boros Tamás (Dr. Páli Kálmán)

Sorozatban a második idegenbeli mérkőzés következik a KTE-Duna Aszfalt számára, szombaton este 19:00-kor az Atomerőmű SE vendége lesz Forray Gábor csapata. A Paks tizenhat győzelemmel és tizenhét vereséggel a hetedik a tabellán, a középszakaszban eddig valamennyi mérkőzését meggyőző fölénnyel nyerte meg hazai pályán.

„Nagyon kemény mérkőzésre számítok – vélekedett Plézer Gábor. – Az szezon során eddig három alkalommal találkoztunk a Pakssal, mindháromszor szoros meccset játszottunk, kétszer nyerni tudtunk. Most mi utazunk idegenbe, az ASE hazai pályán nagyon erős, de remélem, hogy győzelemmel térhetünk haza.”

 

Plézer Gábor különleges érzésekkel várja a meccset.

 

„Különleges érzés lesz az ASE ellen játszani, főleg a paksi csarnokban vendégjátékosként szerepelni, hiszen öt éves koromtól egészen 2018 nyaráig minden oda kötött. Ezeket a dolgokat azonban félre kell tenni, az a fontos, hogy sikeresek legyünk szombaton.”

A fiatal játékos úgy érzi, jól döntött, amikor Paksról Kecskemétre igazolt.

„Azt hiszem, mindenképp megérte a Kecskemétre jönnöm. Az U20-as bajnokság mellett az NB I. B-ben is van lehetőség játszani, a fejlődéshez pedig minden körülmény adott.”