Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

A KTE-Duna Aszfalt lett az év csapata

2019. február 04. hétfő
 

Forray Gábor és Sztojan Ivkovics pedig az év edzői.

Komoly elismerésben részesült a KTE-Duna Aszfalt, hiszen a február 2-án, szombaton este tartott Sportbálon megkapta a 2018-as esztendő év csapatának járó díjat. A 2017/2018-as idényben minden tekintetben a várakozásokon felül teljesítettek Wittmann Krisztiánék, ugyanis már az alapszakasz végén biztossá vált, hogy ott lesznek a rájátszásban. A jóval esélyesebb Egis Körmend 3-2-es összesítéssel jutott be az elődöntőbe a KTE-Duna Aszfalt ellen, amely így az ötödik helyen végzett a tabellán.

„Természetesen nagyon örülünk a díjnak - mondta a KTE-Duna Aszfalt csapatkapitánya. - A tavalyi szezonunk kiválóan sikerült, majdnem mondhatjuk azt, hogy kihoztuk a maximumot magunkból. Ha egy meccset sikerült volna nyernünk Körmenden, akkor elődöntőbe jutunk. A továbbiakban azon leszünk, hogy egy év múlva is mi kapjuk meg az elismerést.”

 

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője és Sztojan Ivkovics, a magyar válogatott szövetségi kapitánya és a Kecskeméti Nemzeti Kosárlabda Akadémia szakmai tanácsadója az év edzői lettek.

 

„Nagyszerű érzés volt átvenni a díjat - fogalmazott a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője. - Ha valakinek elismerik a munkáját és egy ilyen komoly kitüntetésben részesül, az jó visszajelzés. Örömmel tölt el a díj és büszke vagyok rá.”