Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Folytatná kiváló hazai szereplését a KTE-Duna Aszfalt

2019. január 31. csütörtök
 

Wittmann Krisztián szerint annak is nagyban köszönhető a jó hazai mérleg, hogy egyre többen járnak a mérkőzésekre. A csapat ezúttal is számít a szurkolókra.

KTE-Duna Aszfalt – Egis Körmend

Messzi István Sportcsarnok, péntek, 18:00

Játékvezetők: Kapitány Gellért, Frányó Péter, Kulcsár Tibor (Hartyáni Zsolt)

A megszokott ritmusban készültek Wittmann Krisztiánék a soron következő mérkőzésre. A KTE-Duna Aszfalt pénteken este 18:00-kor a tabella második helyén álló Egis Körmendet fogadja majd a Messzi István Sportcsarnokban.

„Nagyon kemény meccsre számítok, hiszen a Körmend a bajnokság egyik legerősebb csapata – mondta a KTE-Duna Aszfalt csapatkapitánya. – Legutóbb hosszabbítás után szenvedtek vereséget Sopronban, ezért szerintem még jobban fognak küzdeni ellenünk, hogy javítsanak. Agresszívan védekezik az MTE, sokszor egészpályán támad le, erre külön készültünk a héten. Magunkkal foglalkozunk, a szurkolóink segítségével szeretnénk megnyerni a találkozót.”

 

A KTE-Duna Aszfalt továbbra is nagyszerűen teljesít hazai pályán, hat győzelem mellett mindössze egyszer kapott ki.

 

„Érdekes ez a dolog, mert tavaly pont itthon nem játszottunk jól, idegenben viszont sokszor nyertünk. Idén fordult a kocka, ez pedig nagyban köszönhető annak, hogy egyre többen járnak a mérkőzésinkre, ezáltal nyilván egyre jobb a hangulat is. Az is sokat számít, hogy hazai pályán minden csapat nagyobb önbizalommal játszik. Mostanában jobb százalékban mennek a dobások, szeretnénk megőrizni a formát. A tabella nagyon szoros, minden mérkőzésnek hatalmas a tétje. Bár már nincs sok idegenbeli mérkőzésünk az alapszakaszban, de szeretnénk még hazahozni egy-két győzelmet mások pályájáról is.”

A keretből egyedül Orgona Gergő hiányzik, akinek a kézsérülés utáni rehabilitációja jó ütemben halad, de egyelőre nem játszhat. Ugyanakkor a klub Gonda Zsombor és Blaskovits Balázs szerződését a játékosok saját kérésére, közös megegyezéssel megszüntette.