Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Debrecen a következő állomás

2019. január 12. szombat
 

Mészáros Máté jó lélektani állapotban várja a találkozót, bízik benne, hogy a továbbiakban is hasznára tud lenni a csapatnak.

DEAC – KTE-Duna Aszfalt

Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, vasárnap, 17:00

Játékvezetők: Győrffy Pál Attila, Farkas Gábor, Mészáros Balázs Dr. (Valovics István Dr.)

Az idei magyar bajnokságban nincs könnyű mérkőzés, a KTE-Duna Aszfalt vasárnapi találkozójára pedig ez a tény hatványozottan igaz. Mészáros Mátéék a DEAC ellen lépnek majd pályára idegenben, Berényi Sándor együttese pedig az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban nagyszerű teljesítményt nyújt, hét győzelem mellett mindössze egyszer szenvedett vereséget.

„A vasárnapi találkozó kulcsa az lehet, hogy kontrolláljuk ellenfelünk támadójátékát - vélekedett Mészáros Máté. - A DEAC jól támadó csapat, ráadásul Tomiszlav Ivosev érkezésével tovább erősödött. Azt gondolom, hogy a legnagyobb hangsúly azon lesz, hogy megpróbáljuk megállítani a támadásokat.”

Van egy olyan játékos a Debrecenben, aki ismerős lehet a kecskeméti szurkolóknak, Mészáros Máté pedig jó kapcsolatot ápol vele.

„Tomiszlav Ivosevvel nagyon jó viszonyt ápolok, szoktunk beszélgetni, tartjuk egymással a kapcsolatot. Az biztos, hogy negyven percre elillannak a barátságok, ilyenkor el kell vonatkoztatni ezektől a tényezőktől. Tomo a liga egyik legjobb játékosa, tisztában vagyunk az erősségeivel és a gyengeségeivel is, belőle egy kicsit könnyebben fel tudtunk készülni.”

 

Mészáros Máté kiválóan teljesített a legutóbbi, ZTE elleni meccsen, 18 perc alatt 8/6-os pontmutatóval zárt, ráadásul még dobást sem hibázott.

 

„Lélektanilag nagyon sokat jelentett nekem az a tizennyolc perc, amit a pályán tölthettem. Örülök, hogy a csapat hasznára tudtam válni. Bízom benne, hogy a jövőben is ugyanígy tudom segíteni a társaimat.”

A KTE-Duna Aszfalt bedobója külön kitért arra, hogy a Messzi István Sportcsarnokban rendszeresen jó hangulat uralkodik a bajnokikon.

„Egy ilyen jó közönség mindig hatodik emberként tudja segíteni a csapatot. Tíz éve vagyok Kecskeméten, amikor a fénykorát élte a városban a kosárlabda, akkor voltak ennyien a hazai mérkőzéseken. Örülök, hogy régi és új arcokat is lehet látni a lelátón, mert ez mindenkinek plusz energiákat ad.”