Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Újra hazai pályán a KTE-Duna Aszfalt

2019. január 03. csütörtök
 

Wittmann Krisztián szerint reális a csapat eddigi szereplése, és azt is elárulta, várják már a találkozást Bernard Thompsonnal.

KTE-Duna Aszfalt – Zalakerámia ZTE KK

Messzi István Sportcsarnok, 2019. 01. 04., péntek, 18:00

Játékvezetők: Pálla Zoltán, Boros Tamás, Nyilas István (Bodrogváry Iván)

December 7-e után újra hazai pályán játszik majd a KTE-Duna Aszfalt, pénteken 18:00-kor a nyolc győzelemmel és öt vereséggel a tabella ötödik helyén álló Zalakerámia ZTE KK lesz az ellenfél.

„Nagyon nehéz mérkőzésre számítok a ZTE ellen, az első fordulóban pár ponttal sajnos kikaptunk idegenben - vélekedett a KTE-Duna Aszfalt csapatkapitánya. - Reméljük, hogy úgy sikerül majd játszanunk, ahogy a meccsek második félidejében szoktunk, akkor szerintem nem lesz gond."

Wittmann Krisztiánnak tavaly még csapattársa volt Bernard Thompson, aki jelenleg a ZTE légiósa.

„Várjuk már a találkozást. Az első meccsen is mindenki barátsággal fogadta, ő is örült nekünk. Szerintem neki is jó érzés lesz újra pályára lépni Kecskeméten.”

 

A KTE-Duna Aszfalt csapatkapitánya összegezte a csapat eddigi szereplését.

 

„Összességében úgy érzem, hogy ez a realitás. Már csak azért is, mert nagyon sok olyan mérkőzésünk volt, amelyeken az első félidőben nem úgy játszottunk, ahogyan kellett volna. Volt sok szoros találkozónk a szezon első felében, hármat megnyertünk, hármat pedig elveszítettünk, ebben az esetben sem mondhatjuk azt, hogy valamelyik irányba billen a mérleg nyelve. Több idegenbeli meccsünk volt, mint hazai, de nyilván a második körben ez megfordul. Remélem, hogy az alapszakasz végén jobb mérleggel állunk majd, mint most. Azt gondolom, hogy mindenképpen ott leszünk a középházban és a rájátszásban.”

Wittmann azt is elárulta, hogyan teltek az ünnepek.

„A karácsonyt családi körben ünnepeltük. Olivér nemrég született, így mi nem mentünk sehova, a nagyszülők jöttek hozzánk. Kecskeméten már hagyomány, hogy a Szilvesztert közösen tölti a csapat, ez most is így volt.”