Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Az első idegenbeli győzelmére hajt a KTE-Duna Aszfalt

2018. november 09. péntek
 

Fontos találkozó előtt áll a csapat.

JP Auto-Jászberényi KSE - KTE-Duna Aszfalt

Jászberény, Belvárosi Általános Iskola, szombat, 18:00

Játékvezetők: Kapitány Gellért, Török Róbert, Balog György (Farkas János)

Szombaton este 18:00-kor a bajnokság hatodik fordulójában a JP Auto-Jászberényi KSE vendégeként lép pályára a KTE-Duna Aszfalt. Nikola Lazics együttes két győzelemmel és négy vereséggel a tabella tizedik helyén áll.

„Az előző két mérkőzésünk első félidőiben nem úgy játszottunk, ahogy kellett volna, a pick and roll játékokkal voltak gondjaink, támadásban nem a megbeszéltek szerint működtünk. A második félidőkben viszont azt az arcunkat mutattuk, amit kell, Jászberényben elsősorban ezt szeretnénk az egész meccsre kivetíteni.” - mondta Molnár Márton.

Nemrégiben változás történt a Jászberény keretében, Remon Nelson ugyani megsérült, a helyére pedig Damier Pitts érkezett.

„Ugyanúgy készülünk, mintha Nelson játszana, lényegében hasonló kvalitású a két játékos. Alekszandrov jól dobja a triplákat, Pantelics pedig nagyon rutinos. Felkészültünk a JKSE játékaiból, próbáljuk kihasználni a gyengeségeit.”

 

Az első idegenbeli győzelmére hajt a KTE-Duna Aszfalt.

 

„Szeretnénk megszerezni az első idegenbeli győzelmünket, ez a találkozó nagyon fontos számunkra. A tavalyi évvel ellentétben mostanában a hazai meccseinket nyerjük meg, de idegenben is mindig közel voltunk az ellenfeleinkhez, csupán pár ponton múlottak a győzelmek. Nagyon bízom benne, hogy sikerül nyernünk, ha ez még egy szoros végjátékban is sikerül.”

Molnár Márton bízik benne, hogy idegenbe is sokan elkísérik a csapatot.

„Legutóbb nagyszerű volt a hangulat a Messzi István Sportcsarnokban, az utolsó két percben, amikor kiegyenlített volt a játék, rengeteg energiát adtak nekünk a szurkolók. Mindenki állt, tapsolt, buzdított a közönség, tényleg olyan érzésünk volt, mintha hatan lettünk volna a pályán. Reméljük, hogy Jászberénybe is sokan elkísérnek minket, mert sokat számít, ha egy csapat mögött ott vannak az olyan lelkes szurkolók, mint a mieink.”