Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Pénteken is szükség lesz a szurkolókra

2018. október 29. hétfő
 

Molnár Márton elmondta, a Pécs ellen rengeteg energiát adott a csapat számára a közönség, bízik benne, hogy megint sokan kilátogatnak a Messzi István Sportcsarnokba.

Pénteken este újra hazai pályán játszik a KTE-Duna Aszfalt, amely a 3-2-es mérleggel rendelkező Sopron KC-t látja vendégül a Messzi István Sportcsarnokban. A körmendi mérkőzés után szabadnapot kaptak a játékosok, vasárnap viszont már elkezdte a felkészülést a csapat az SKC ellen.

„A tavalyi szezonhoz képest sokkal nagyobb játékerőt képvisel a Sopron, nehéz mérkőzésre számítok, biztos, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Kulcsfontosságú lesz, hogy hogyan kezdjük el a találkozót, hiszen Körmenden két teljesen ellentétes félidőt játszottunk. Jó hangulatban zajlik a munka, kiválóan érezzük magunkat.” - mondta Molnár Márton.

 

Molnár Márton korábban négy szezont töltött el Sopronban.

 

„Ugyanúgy készülök erre a mérkőzésre is, mint a többire, nem csinálok belőle presztízskérdést. A célunk, hogy győztesen hagyjuk el a pályát, ennek érdekében mindent meg fogunk tenni. A legutóbbi hazai meccsünkön, amit a Pécs ellen játszottunk, nagyszerű volt a hangulat, a szurkolók rengeteg energiát adtak nekünk. Erre ezúttal is szükségünk lesz, bízunk benne, hogy újra sokan kijönnek buzdítani minket.”