A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Green izgatottan várja a DEAC elleni meccset

2018. október 02. kedd
 

Hazai pályán először lép majd pályára tétmeccsen a Messzi István Sportcsarnokban a csapat nyáron szerződtetett irányítója.

Különleges nap lesz a péntek Juan’Ya Green számára, mert bár a passzkirály túl van a debütáláson, de bajnokin még soha nem játszott a Messzi István Sportcsarnokban. A pénteken 18:00-kor kezdődő DEAC elleni találkozó lesz számára az első tétmeccs hazai pályán.

„Izgatottan várom a pénteket. Mentálisan és fizikálisan is arra készülünk, hogy minden alkalommal, amikor pályára lépünk, a legjobbat adjuk ki magunkból. A szurkolóinknak annyit szeretnék üzenni, hogy már alig várom, hogy találkozzunk. Tudom, hogy az egész szezon során támogatni és biztatni fognak minket. Én csak annyit ígérek, hogy a maximumot fogom nyújtani a pályán, keményen fogok küzdeni, hogy minél több győzelemnek örülhessünk együtt.”

 
Fotó: Réti Attila

S hogy milyen élményei vannak Greennek az első hazai meccsekről?

 

„Az első hazai mérkőzések mindig különlegesek. Amikor még az egyetemen, Görögországban vagy Finnországban játszottam, készen álltam ezekre az alkalmakra, a parketten nagyon igyekeztem. Sokat jelentenek ilyenkor a szurkolók is, akik plusz energiákat adnak nekünk – ez rengeteget számít. Pénteken találkozunk!”