Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Látványos fények, füstgép, különös atmoszféra

2018. szeptember 13. csütörtök
 

Ha röviden akarjuk összefoglalni a szerda estét, a címben szereplő szavak talán elárulják, bizony kiváló hangulatban telt az. Köszöntöttük a vb-selejtezőkre készülő válogatottat, átadásra kerültek az új világítás dokumentumai, bemutatkoztak csapataink.

Mozgalmas, kiváló hangulatú este volt szerdán a Messzi István Sportcsarnokban. Egy kétperces, igencsak látványos fényshow keretein belül csodálhatták meg a kilátogató szurkolók a csarnok új, modern világításrendszerét, majd Fazekas Mihály, a KTE Kosárlabda Klub Kft. tulajdonosi tanácsának elnöke és Szadeczki Tamás, a kivitelező Sza-Co Kft. ügyvezető igazgatója közösen adta át a beruházás dokumentumait Szeberényi Gyula Tamás sportot felügyelő alpolgármesternek.

 
Fotó: Réti Attila

Következett az este fénypontja, a csapatok bemutatása. Mint ismert, a Sztojan Ivkovics által vezetett magyar válogatott gőzerővel készül az előtte álló két világbajnoki selejtező mérkőzésre. Pénteken Hollandiában lép pályára a nemzeti együttes, hétfőn pedig Olaszországot fogadja Debrecenben.

 
 
Fotó: Réti Attila

Az U20-as, s egyben NB I. B-s csapatunk bemutatása után már csak a felnőttek maradtak. A látványos fénykíséret és a füstgépek által teremtett különös atmoszféra közepette vonultak be a játékosok – köztük a visszatérő Mészáros Mátéval, s a két új arccal, Milos Dimiccsel és Juan’Ya Greennel.

 
 
Fotó: Réti Attila

Bemutatásra került a KTE-Duna Aszfalt új, egyedi tervezésű meze, amely nagyon tetszett a játékosoknak. Wittmann Krisztián elmondta, számára eddig ez a legszebb mez, továbbá szót ejtett az öltőzi atmoszféráról. Kemal Karahodzsics, a csapat zene- és hangulatfelelőse, az új játékosok beilleszkedtek, élvezik a közös munkát. A csapatkapitány kitért arra is, hogy a következő szezonban megpróbálnak majd egy jobb eredményt elérni, mint tavaly, de ha ez nem sikerül, akkor sem lesznek csalódottak. Mint ismert, a tavalyi idényben bravúros eredményt ért el e KTE-Duna Aszfalt azzal, hogy az ötödik pozícióban zárta a bajnokságot.

 
 
Fotó: Réti Attila

Bár még csak a felkészülési időszakban járunk, mozgalmas hétvége áll a KTE-Duna Aszfalt előtt. A felnőttek pénteken és szombaton a Félegyházi Kupán szerepelnek majd, míg a Váradi Kornél vezette NB I. B-s csapat vasárnap este lép pályára először a bajnokságban, az ellenfél a SMAFC lesz.