Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Hasznos meccset játszottunk Pécsen

2018. szeptember 03. hétfő
 

Wittmann Krisztián és Milos Dimics betegség miatt nem lépett pályára.

Pécsi VSK-VEOLIA - KTE-Duna Aszfalt 89-67 (18-18, 24-17, 24-17, 23-15)

Pécs: Pongó 10/6, Taylor 15/3, Csirics 15/9, Budimir 11/3, Alston 18. Csere: Simon 6, Antóni 8/3, Demeter -, Horti 6, Bíró -.

KTE: Green 1, Mészáros 9/3, Djeraszimovics 24/6, Dramicsanin 15/9, Karahodzsics 6. Csere: Molnár M. 6, Molnár D. 6/3, Gonda -.

A KTE-Duna Aszfalt csapata pénteken nyitotta meg az edzőmeccsek sorozatát, a Szeged legyőzése után hétfőn egy pécsi túra várt a játékosokra. Wittmann Krisztián és Milos Dimics vírusos megbetegedés miatt nem tudta vállalni a játékot, Juan’Ya Green viszont bemutatkozott.

Az első negyed 18-18-cal ért véget, innentől kezdve viszont átvették az irányítást Pongó Mátéék, akik végül magabiztosan, 89-67-re meg is nyerték a találkozót.

A KTE-Duna Aszfalt húzóembere Marko Djeraszimovics volt a maga 24 pontjával, s bár Green a pontokban nem jeleskedett, de kiváló mezőnymunkát végzett, leszedett 7 lepattanót és kiosztott 7 gólpasszt.

Legközelebb csütörtökön lép pályára a csapat, 18:30-tól a vb-selejtezőkre készülő magyar válogatott ellen játszik edzőmérkőzést a Mercedes-Benz Sport Akadémián.

Forray Gábor: - Betegség sújtotta a csapatunkat, több játékosunk is infúziót kapott. Wittmann Krisztián és Milos Dimics el sem tudott utazni velünk, Marko Djeraszimovics állapota viszont jobbra fordult, így vállalta a játékot, de kicsit szűkebb rotációval érkeztünk. Ez a mérkőzés is jól szolgálta a felkészülésünket, azokat a dolgokat, amelyeket elterveztünk, végre is hajtottuk. Megérdemelten nyert a Pécs, sok eladott labdánk volt. Juan’Ya Green most játszott először velünk, pár napja érkezett meg Kecskemétre, neki nyilván időre van szüksége, hogy beépüljön. Remélem, hogy nem lesz ennyi eladott labdánk, gördülékenyebb lesz a támadójátékunk és nem kapunk ennyi könnyű kosarat. Rengeteg munka áll előttünk, olyan nem létezik, hogy ebben a szakaszban minden hiba nélkül működjön. Dolgozunk tovább, folytatjuk a munkát.