Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Green már magyarul is beszél

2018. augusztus 30. csütörtök
 

Hosszú repülőgép út után megérkezett a KTE-Duna Aszfalt amerikai irányítója.

A KTE-Duna Aszfalt csapata már augusztus 13-a óta teljes erőbedobással készül a következő szezonra. A múlt héten csatlakozott a többiekhez Milos Dimics is, Juan’Ya Green azonban csak csütörtökön érkezett meg Magyarországra.

Hosszú napja volt Juan’Ya Greennek, a KTE-Duna Aszfalt új irányítójának. Philadelphiából Torontóba, Torontoból pedig Budapestre repült - az utazás nagyjából tizenkét órás volt.

Egy kicsit fáradtan, ám annál nagyobb mosollyal az arcán érkezett meg „J”. Érdeklődött az időjárásról, s elmondta, sokkal jobban preferálja a napjainkban tapasztalható meleget - Finnországban nem tetszett neki, hogy mindig hideg volt. Elárulta, hogy bizony érzi magán a „jetlaget”, azaz az időeltolódást, de mindenképpen szeretett volna a csapattal edzeni délután.

 

A Kecskemétre vezető úton érdeklődött a csapatról, a szurkolókról, a városról, magáról a bajnokságról, a riválisokról - nagyon várja már, hogy megismerje az itteni embereket.

 

Kíváncsi volt a magyar alapszavakra, mint például a szia, az igen, a nem és a köszönöm - ez utóbbit már használta is, az ebédjét felszolgáló pincérhölgynek magyarul köszönte meg az ételt.

Természetesen a Messzi István Sportcsarnok megtekintése sem maradt el, kíváncsi volt rá, hogy hol fogja ideje nagy részét töltetni.

Szeptember 8-án, ahogy a csapat többi tagjával, úgy Juan’Ya Greennel is találkozhatnak a szurkolók az Akadémia parkolójában megrendezésre kerülő Adidas Streetball kecskeméti állomásán.