A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Kosaras esküvő

2018. július 26. csütörtök
 

Nagy nap volt július 17-e Karahodzsics Kemal életében, centerünk ugyanis összeházasodott Sanja - immáron - Karahodzsics-csal, gyermeke édesanyjával. Az emlékezetes napon természetesen csapattársak és korábbi játékostársak is jelen voltak, Kemo elmondása szerint a magyarok nagyon élvezték a Balkán zenét.

„Csodálatos volt az esküvőnk, minden egyes pillanatát élveztem. Jó érzés volt látni azokat a családtagjainkat és barátainkat, akik messze élnek tőlünk és nem sűrűn találkozunk. Ez az alkalom kiváló volt arra, hogy jól érezzük magunkat és együtt ünnepeljünk” - mondta Karahodzsics.

Kosárlabdabarátokból sem volt hiány, Mészáros Máté, Wittmann Krisztián, Marko Djeraszimovics, Rastko Dramicsanin, Molnár Dániel, Horváth Kristóf, Tomiszlav Ivosev, Hegedűs Gergely és Nebojsa Dukics is ott volt az esküvőn, mint ahogy a meghívottak között volt ügyvezetőnk, Sörös Jenő és edzőnk, Forray Gábor is.

„Több aktuális és korábbi csapattársam is velünk ünnepelt, örültem, hogy szakítottak időt az esküvőre annak ellenére, hogy messze laknak. A magyar csapattársaimnak nagyon tetszett a balkáni zene, jót mulattunk. Nagyszerű volt ezeket a pillanatokat megosztani a velük, mert rengeteg barátot szereztem a kosárlabdának köszönhetően.”

 

„Kemo” mesélt a feleségével, Sanjával való kapcsolatáról, és a kisfiuk, Edin is szóba került.

 

„A kapcsolatunk 2010-ben kezdődött, hamarosan már nyolc éve alkotunk egy párt. Boldog vagyok vele, mindenben támogat, tavaly pedig megszületett a kisfiunk, Edin. Edin jól van, egészséges, jó nagy, boldog és állandóan mosolyog. Szalad az idő, hamarosan már az első születésnapját fogjuk ünnepelni. Sanjával minden vele töltött pillanatot élvezünk, és tervezzük, hogy amikor elkezdődik a szezon, kivisszük egy meccsre, hogy láthasson játszani.”

Karahodzsics elárulta, a nyarat Szerbiában tölti a családjával, de készül a következő szezonra is, minden nap edz. A legjobb azonban mégis az, hogy sok időt tölthet Sanjával és Edinnel.