A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Szombaton minden eldől

2018. május 25. péntek
 

Idegenbe is átmentenénk a jó hazai formát.

Egis Körmend - KTE-Duna Aszfalt

Körmend Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00

Negyeddöntő, 5. mérkőzés

A párharc állása: 2-2

Játékvezetők: Földházi Tamás, Cziffra Csaba, Papp Péter

MKOSZ ellenőr: Fekete László

Kedden este igen nagyarányú vereséget szenvedett a KTE-Duna Aszfalt Körmenden (104-68). Mint az nyilvánvaló, egy ekkora zakó után nagyon nehéz talpra állni, pláne egy nap alatt… Csapatunk azonban hatalmas lelki erőről tanúbizonyságot téve csütörtökön este rajt-cél győzelmet aratott az MTE ellen, esélyt sem adva az ellenfélnek (91-72).

-Nagyon örülünk a győzelemnek. A keddi mérkőzésen mezőnyposzton elveszítettük Bernard Thompsont, az egyik kezdőjátékosunkat. Ennek ellenére mindenki tudott hozni egy kis pluszt, ami kellett ahhoz, hogy megnyerjük a találkozót. A jó hazai formánkat megpróbáljuk átmenteni idegenbe is, mindenképpen győzni szeretnénk.

 

Bernard Thompson kiesésével szűkült a rotációnk, Wittmann Krisztián került be a kezdőbe, a padról pedig Molnár Dániel érkezett mezőnyposztra. 19 esztendős játékosunk élt a lehetőséggel, 26 perc alatt 9/3-as pontmutatóval, 4 gólpasszal, 2 lepattanóval és 1 szerzett labdával zárt (16 VAL).

 

-Teljes mértékben nem vagyok elégedett magammal, de csapatként nagyszerűen játszottunk. A társaimnak is köszönhetem ezt a jó teljesítményt, próbálom szombaton is hasonló játékkal segíteni a többieket.

Win or go home - aki megnyeri a szombati összecsapást, bejut az elődöntőbe, a vesztes fél számára pedig véget ér a szezon.

-Hasonlóan agresszív védekezést kell bemutatnunk Körmenden, mint a két hazai mérkőzésünkön, a helyzeteinket pedig be kell dobni.