A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Bernard Thompson bízik a fiatalokban

2018. május 23. szerda
 

Nagyjából két-három hét kihagyás vár amerikai játékosunkra.

KTE-Duna Aszfalt - Egis Körmend

Negyeddöntő, 4. mérkőzés

Messzi István Sportcsarnok, csütörtök, 18:00

Játékvezetők: Pálla Zoltán, Tőzsér Dénes, Török Róbert

MKOSZ ellenőr: Balogh László

A keddi, Körmenden elveszített harmadik mérkőzésen amerikai hátvédünk, Bernard Thompson a második negyed közepén megsérült, a továbbiakban pedig már nem tudott pályára lépni.

-Körmenden eltört a csuklóm. Megpróbáltam elérni a labdát, de rosszul estem. Jól vagyok, szerencsére nem komoly a sérülésem, két-három héten belül rendbe jövök.

 

Jellemző eddig a párharca, hogy a hazai pályán játszó csapat magabiztos győzelmet arat, ez nem volt másképp múlt héten sem, amikor 93-78-as győzelmet arattunk. Csütörtökön, 18:00-tól fogadjuk a Körmendet a Messzi István Sportcsarnokban.

 

-Úgy gondolom, hogy lesz esélyünk a győzelemre, hiszen hazai pályán nagyon jól játszunk. Hiszek a fiatalabb játékosokban, izgatottan várom, hogy mit nyújtanak. Esélyt kapnak arra, hogy a rájátszásban értékes perceket töltsenek a pályán. Bízom benne, hogy élvezni fogják a játékot, nem kell félniük attól, hogy hibáznak. Jobban kell majd koncentrálnunk a védekezésre, itthon a támadással nem szokott gondunk lenni. A kulcs az lehet, hogy mi diktáljuk az iramot. Óriási szükségünk lesz a szurkolóinkra, reméljük, hogy sokan kilátogatnak.