Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Molnár Márton nem csak a pályán sikeres

2018. május 05. szombat
 

Huszonnégy esztendős centerünk szívesen tölti szabadidejét a természetben.

Edzés edzés hátán, meccs, majd kezdődik minden elölről. Tréningek hada, készülődés a következő ellenfélre, hogy aztán a soron következő bajnokin újfent tudása legjavát hozhassa egy játékos. Igen ám, de a sportolóknak is van szabadidejük, amikor ki tudják pihenni a hátuk mögött lévő időszak fáradalmait. A pihenés relatív fogalom. Van, aki egész nap ki sem kel az ágyból, de olyan is akad, aki inkább a szabadban tölti idejét - ez utóbbiak kötelékébe tartozik Molnár Márton is.

-Jó, azért néha nálam is előfordul, hogy csak heverészek - mondta nevetve huszonnégy esztendős centerünk. -Egyébként nagyon szeretem a friss levegőt, ha időm engedi a természetjárást választom. Szoktam úszni, szaunázni, vagy éppen olvasni. Az igazi hobbim azonban a horgászat. Még fiatal voltam, amikor elkezdett érdekelni a peca, egy ajándékba kapott bottal pedig kifogtam életem első halát a Rába-parton. Több sem kellet, egyből elmélyültem ebben a sportban. Újságot árultam, az ott megkeresett pénzből pedig megvettem a szükséges felszereléseket. Később országos harmadik lettem utánpótlásban, otthon érem- és kupagyűjtemény emlékeztet a versenyekre.

 

-Erdészeti végzettségem is van, talán ez is jelzi a természet iránti rajongásomat, nem hiába választottam ezt a hivatást. A vadászattal is megpróbálkoztam, itt nem is a lövés, hanem inkább a vadak megfigyelése érdekel leginkább.

 

Molnár Márton továbbá azt is hozzátette, hogy szezon közben nincs túl sok ideje hódolni szenvedélyeinek, ám a nyári szünetben annál inkább - ilyenkor igyekszik minden alkalmat kihasználni.