A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Legyél te a kivetítő sztárja

2018. április 10. kedd
 

A honi kosárlabdában egyedülálló szolgáltatást hoz a KTE-Duna Aszfalt a szurkolóinak Kecskemétre.

 

A KTE-Duna Aszfalt vezetősége rendszeresen igyekszik megköszönni a csapat szurkolóinak a csapatnak erőt adó buzdítást. A Messzi István sportcsarnok közönsége hatalmas szerepet játszott abban, hogy az együttes az 5. helyen végzett az alapszakaszban és tiszta szív játékkal győzte le rendszeresen a nála olykor jóval esélyesebb Kecskemétre látogató ellenfeleket.

 

Az igen sikeres autogramkártya gyűjtő játék után a KTE-Duna Aszfalt elhozza a népszerű ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ szolgáltatást a kecskeméti kosárlabda szeretőknek, így fokozván hűséges szurkolói meccsnapi élményét. A Seyu mobil applikáción keresztül elérhető, szurkolóknak szóló szolgáltatás első alkalommal lesz elérhető kosárlabdában Magyarországon a holnap esti Alba Fehérvár elleni összecsapáson.

A csapatok buzdítására fejlesztett applikáció hatalmas népszerűségnek örvend a Telekom Veszprém és más kézilabda csapatok szurkolói köreiben. Ezért nem is volt kérdés a klub vezetőinek, hogy ezen szolgáltatás mosolyt csal majd a KTE szurkolók arcára is az arénában és a televízió készülékek előtt egyaránt.

A ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ lehetőséget nyújt a csapat szurkolóinak arra, hogy szurkolói képeket küldjenek be a szívükhöz legközelebb álló buzdító üzenetekkel. Ezen beküldött Seyu Szelfik a mérkőzésen megjelennek majd az arénában elhelyezett led kijelzőkön, így buzdítván, motiválván a KTE-Duna Aszfalt játékosait a pályán.

 

A teljesen ingyenes Seyu alkalmazást a szurkolók letölthetik készülékeikre a GooglePlay és AppStore áruházakból. A kép beküldési lehetőség ma esti, pontos megnyitását a klub a hivatalos Facebook oldalán fogja kommunikálni a csapat rajongóinak.

 

1. Töltse le az ingyenes applikációt a GooglePlay-ből vagy AppStore-ból.

2. Lépjen be Facebookkal vagy Google+-val.

3. Válassza ki a KTE - Duna Aszfalt - Alba Fehérvár mérkőzést.

4. Csináljon egy képet.

5. Válasszon egy szurkolói üzenetet és az Aréna gomb megnyomásával posztolja a képét.