A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

„Mindig a legjobbra törekszünk”

2018. március 06. kedd
 

Folytatódik a bajnokság, szerdán 18:00-ás kezdéssel a Jászberényt fogadjuk. Molnár Márton megőrizné az ötödik helyet.

KTE-Duna Aszfalt - JP Auto-Jászberényi KSE

Messzi István Sportcsarnok, szerda, 18:00

Játékvezetők: Földházi Tamás, Söjtöry Tamás, Balogh Gyula

MKOSZ ellenőr: Pázsitka Ferenc

Bő egy hónap elteltével újra a Messzi István Sportcsarnokban szoríthatunk csapatunknak, hiszen szerdán, 18:00-tól a Jászberényt fogadjuk.

Majd’ egy hónap után játszunk újra bajnokit, hiszen előbb kupahétvége volt, majd a válogatott Vb-selejtezői miatt szünetelt a bajnokság. Ott volt a nemzeti csapatnál Molnár Márton is, akit arról kérdeztünk, hogy hogy érezte magát.

-Megtisztelő volt ott lenni a többiekkel a válogatottban, hiszen ilyenkor a legjobbaktól tanulhatok. Két meccsünkből egyet megnyertünk, és bár igaz, hogy nem voltam benne a szűk keretben, azonban itthon a tévé előtt szurkoltam. Litvániába nem utaztam el, Szombathelyen viszont már a helyszínen követtem végig a nagyszerű győzelmet.

Bravúros eredmény értünk el legutóbb a bajnokságban, hiszen a tavalyi bajnok és kupagyőztes Alba Fehérvár otthonából távoztunk győztesen. Szerdán újabb fontos meccs vár ránk, a JKSE-t fogadjuk.

-Fehérváron sikerült megállítanunk az Alba gyorsindításait, illetve jól védekeztünk az öt az öt elleni szituációkban. Támadásban szervezetten játszottunk, ennek köszönhető a győzelem. Fontos meccs vár ránk a Jászberény ellen, hiszen szeretnénk megtartani az ötödik helyünket. Nem ez a célkitűzés, hanem az, hogy bekerüljünk a legjobb nyolcba, de mivel mi mindig a legjobbra törekszünk, ezért szeretnénk bejutni a felsőházba.

 

Egyre jobb formában van a Jászberény, utóbbi tíz találkozója közül ötöt megnyert. Nikola Lazics együttese 6 győzelemmel és 14 vereséggel a tabella tizenegyedik helyén áll, játékát nagyban meghatározza a két amerikai, Ramon Nelson és Devante Wallace.