Benne vagy a játékban?

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Alapozhatunk az Olaj elleni játékra

2018. február 27. kedd
 

Kemal Karahodzic-csal beszélgettünk a Magyar Kupáról és a Szolnok ellen elszenvedett kisebb sérüléséről. Bízik benne, hogy a Jászberény ellen már pályára léphet, illetve gratulált a válogatottnak.

Nagyszerű mérkőzést játszottunk a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Szolnoki Olaj ellen. Harminckét percig abszolút partiban voltunk Vojvoda Dávidékkal, akik végül az Alba és Falco legyőzésével elhódították a serleget. Kemal Karahodzic 8 ponttal, 5 lepattanóval, valamint 1-1 gólpasszal és blokkal zárta a találkozót.

-Jó meccset játszottunk a Szolnokkal - mondta Karahodzic. -Nagy csapatokkal is képesek vagyunk felvenni a versenyt, úgy gondolom, hogy alapozhatunk erre a jövőben. Volt egy kis problémánk, hiszen Marko Djerasimovic betegséggel küszködött, így nem a legerősebb kerettel tudtunk kiállni.

Centerünk egy kisebb sérülést is összeszedett a találkozón.

-Ami a sérülésemet illeti, meghúzódtak a térdszalagjaim, ezért néha ki kellett hagynom az edzéseket, pihentetnem kellett a lábamat. Már elkezdtem futni, és bízom benne, hogy a Jászberény ellen pályára léphetek.

 

Ahogy „Kemo” is említette, legközelebb a Jászberény ellen játszunk, méghozzá hazai pályán - március 7-én, szerdán, 18:00-ás kezdéssel fogadjuk Nikola Lazics együttesét a Messzi István Sportcsarnokban.

 

-Nagyon fontos lesz a JKSE elleni találkozó. Mától teljes kerettel edzünk, visszatértek a válogatott játékosok, elkezdjük a komolyabb felkészülést. Remélem, hogy meg tudjuk nyerni az összecsapást.

Stojan Ivkovic szövetségi kapitány a korábbi nyilatkozataiban említette, hogy a válogatott Litvánia és Lengyelország elleni mérkőzésein Darrin Govens élvez prioritást a légiósok közül. A nemzeti csapat előbb fantasztikus játékkal előrukkolva késztette nagy csatára a litvánokat Klaipedában, végül azonban 80-75-re kikapott, ám hétfőn, a létfontosságú lengyelek elleni meccset 64-57-re megnyerte Szombathelyen.

-Két kiváló mérkőzést játszott a válogatott, sajnálom, hogy nem jött össze a bravúr a csapatnak Litvániában, a lengyelek elleni győzelemhez pedig szeretnék gratulálni Stojan Ivkovicnak és a srácoknak.