A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

„Nincs olyan csapat Magyarországon, akit ne tudnánk megverni”

2018. február 14. szerda
 

Rastko Dramicaninnal beszélgettünk a pénteki, fantasztikus fehérvári győzelemről, illetve szóba került a pénteken kezdődő Magyar Kupa is.

Múlt héten pénteken csapatunk az utóbbi évek egyik legnagyobb győzelmét aratta, hiszen 79-75-ös sikert könyvelhetett el a tavalyi bajnok és kupagyőztes Alba Fehérvár otthonában. Rastko Dramicanin kulcsszerepet vállalt a diadalból, 19/15-ös pontmutatóval és 3 lepattanóval zárta az összecsapást.

-Kiválóan játszottunk, jól működött a védekezésünk és a támadással sem volt problémánk. Sokat készültünk az Albára, úgy gondolom, hogy megérdemelt győzelmet arattunk. Azt hiszem, ez a meccs bebizonyította, hogy nincs olyan csapat Magyarországon, akit ne tudnánk megverni.

Nagy hajrában harcoltuk ki a Magyar Kupa szereplés jogát, pénteken kezdetét is veszi a debreceni nyolcasdöntő, ahol először a Szolnoki Olaj KK-val kell megmérkőznünk.

-Talán a legerősebb ellenfelet kaptuk, hiszen az Olaj a topcsapatok közé tartozik a mezőnyben. Az biztos, hogy nem lesz rajtunk nyomás, szeretnénk a legjobbunkat nyújtani, aztán majd meglátjuk, hogy ez mire elég. Már az is szép teljesítmény, hogy ott vagyunk a legjobb nyolc között. Nehéz dolgunk lesz, de egyértelmű, hogy nem adjuk fel.

 

Az idei szezonban már kétszer is játszottunk a Szolnokkal. Bár mindkét alkalommal vereséget szenvedtünk, azonban nem adtuk könnyen magunkat, nagy csatára késztettük az egyik bajnokaspiránst.

 

-Egy kupameccs teljesen más, mint egy bajnoki találkozó, itt bármi megtörténhet. Nagyjából három hete játszottunk az Olajjal hazai pályán, szerintem jobb százalékkal kell majd dobnunk pénteken, mint akkor. Remélem, hogy meglesznek a lehetőségeink, és tudunk is élni velük.