A legmerészebb álmaid is valóra válthatod!

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Nehéz sorozatban vagyunk

2017. december 07. csütörtök
 

Négy igen kemény mérkőzés vár ránk az elkövetkezendő három hétben.

 

Cseppet sem mondható, hogy könnyű lenne a sorsolásunk a bajnokság mostani szakaszában. A válogatott szünet után múlt pénteken Szolnokon léptünk pályára, és bár jól játszottunk, de nem borult a papírforma: az egyik legnagyobb bajnokaspiráns Vojvoda Dávid és Kendrick Perry vezérletével 79-67-es győzelmet aratott.

 

Továbbra is nehéz dolgunk lesz, hiszen előbb a második helyezett Körmend otthonába látogatunk, majd következik a Kaposvár, szintén idegen környezetben. Legközelebb december 21-én játszunk újra hazai pályán, az ellenfél a bombaerős Falco lesz. A bajnokság eddigi meglepetéscsapatánál, a DEAC-nál zárjuk a naptári évet december 28-án, az sem lesz sétagalopp.

Forray Gábort, csapatunk vezetőedzőjét kérdeztük, hogy mit vár az év hátralevő részétől.

- Ha reálisan nézzük a helyzetet, úgy gondolom, hogy ha ezekből a találkozókból egyet megnyerünk, az jó eredmény, ha kettőt, az óriási bravúr lenne. Nagy kérdés, hogy melyik meccsen lesz esélyünk, hiszen elég hektikus a bajnokság, összességében senki nem lehet biztos előre egy meccs eredményében. Mindig is pozitív gondolkodású voltam, ezért mondom, legyen két győzelem, és akkor maradéktalanul elégedett lehetek.