A legmerészebb álmaid is valóra válthatod!

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Palánk az Arany János Iskolának

2017. november 29. szerda
 

Kültéri kosárpalánkot adtunk át az Arany János Iskolának.

A KTE-Duna Aszfalt férfi kosárlabdacsapatot működtető KTE Kosárlabda Klub Kft. a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének támogatásával egy modern, speciális, kültéri igényeknek megfelelően gyártott kosárlabda palánkot adományoz az Arany János Általános Iskolának. A palánkot az iskola udvarán, zárt sportparkban helyezik el.

A kosárlabda sportág Kecskeméten élen jár a sportolás körülményeinek javításában, fejlesztésében. A KTE Kosárlabda Klub Kft. a Tao-pályázatok lehetőségeit és a felajánló támogató vállalatok forrásait felhasználva több sportberuházást hajtott végre, ezek közül kiemelkedik a Messzi István Sportcsarnok teljes mobil lelátórendszerének cseréje, valamint modern kivetítő-eredményjelző rendszer beszerzése.

 

A sportvállalat természetesen feladatának tartja, hogy lehetőségeihez mérten támogassa a fiatalok sportolását, az iskolai sportolás lehetőségeinek javítását, a szabadidős sportolást is. Ezzel a céllal épült a klub, a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia és az MKOSZ együttműködése alapján egy műanyag borítású streetball pálya az új akadémiai épület melletti parkba, és ezzel a céllal kerül most a palánk az Arany János Iskolába – sok-sok kisdiák örömére.