A legmerészebb álmaid is valóra válthatod!

A KTE KOSÁRLABDA KLUB KFT. HIVATALOS OLDALA

KTE - DUNA ASZFALT

Tippmix pro

Névadó szponzor

Kiemelt támogató

ALL STAR GÁLA

All Star Budapest 2017

EUROBASKET 2017

FIBA EURO 2017

Pongó Martin távozott Kecskemétről

2017. november 14. kedd
 

Hét év után hagyta el Kecskemétet Pongó Martin. A játékos kérte a szerződése felbontását, hazatér Bajára. A KTE-Duna Aszfalt nem tervezi új játékos szerződtetését.

Október elején azzal a kéréssel kereste meg a klub vezetőit Pongó Martin, hogy szeretné felbontani a klubbal meglévő szerződését. A szokatlan kérést azzal indokolta, hogy a civil életét, civil karrierjét szeretné építeni, erre szeretne koncentrálni, a profi pályafutását nem kívánja tovább folytatni. Elképzelése szerint hazatér Bajára, ahol a család vállalkozásában vállal nagyobb szerepet, mellette pedig a Baja NB I B-s együttesében szeretne kosárlabdázni.

A klub vezetői elfogadták a játékos kérését, így Pongó Martin hét év után távozik Kecskemétről.

Egy korábbi magyar válogatott kerettag pótlása a magyar piacról lehetetlen. A klub vezetősége ezúttal sem kíván elhamarkodott döntéseket hozni, s egyelőre nem igazol új játékost.

- A kecskeméti kosárlabdázás legnagyobb vagyona a kiszámíthatóság és a stabil működés – nyilatkozta a tulajdonosokat képviselő Tulajdonosi Tanács elnöke, Fazekas Mihály. – Egy elhamarkodott, rossz döntéssel most ez kerülhetne veszélybe, és persze a csapat jövője. A keretünkben több tehetséges, de fiatal játékos készül hónapok óta, most itt a lehetőség, hogy bizonyítsanak. A klub ezzel együtt módosítja a csapat számára felállított célokat alkalmazkodva a jelenlegi helyzethez.